Ervaringen

Ontsteking aan rechter hand

Mijn verhaal, ik ben een man van 55 jaar, begon met een kleine ontsteking op een zaterdag half september aan de ringvinger van mijn rechterhand. Niets aan de hand. Maar het zette door dus maandag maar even naar de dokter.

Lees meer

Chronische vermoeidheid kind

Aangezien onze zoon altijd moe was en daardoor niet lekker in zijn vel zat, zijn wij na veel medisch onbegrip en een tip van een bekende terecht gekomen bij de praktijk van Jette Begeer.Geen idee hebbende van wat we konden verwachten, zijn we vrij blanco naar Franeker vertrokken voor een NMT-sessie.

Lees meer

Chronische pijn

In november 2004 heb ik door een ernstig bedrijfsongeval zwaar letsel overgehouden aan mijn rechterschouder en linker nek(wervels).In eerste instantie werd mij door de huisarts drie weken rust met medicatie voorgeschreven, toen dit niet bleek te helpen werd ik doorgestuurd naar een manueel-therapeut.

Lees meer

Ziek na vaccinatie

Het is allemaal begonnen met de Mexicaanse griep. Moeten we onze twee zoons van 1,5 en 3,5 jaar nou wel of niet vaccineren. Wekenlang heeft de keuze ons in de greep gehad. Door allerlei artsen, instanties, overheden, kwakzalvers, deskundigen, televisie en internet werden we gevoed met informatie om het vooral wel, of vooral niet te doen.

Lees meer

Pijnklachten in arm en nek

In januari 2005 ben ik naar de neuroloog geweest in verband met pijnklachten in mijn linkerarm en nek. Geleidelijk aan kwam er linkszijdig uitval in mijn linkerarm en been. Ook had ik geen kracht meer in mijn hand. Er werd geconcludeerd dat ik een dubbele nekhernia had. Een operatie was echter geen optie.

Lees meer

Moeite met lopen

20 januari j.l. kwam ik strompelend tussen een elleboogskruk en de arm van een vriendin bij mevrouw J. Begeer. Je begrijpt het al: mijn hondje kon ik niet meer uitlaten. Na de kennismaking en informatie over mijn problemen begon de behandeling met NMT zittend op een kruk.

Lees meer

Huiduitslag op mijn zoon

In 2004 ben ik met mijn zoontje van 4 bij Jette terecht gekomen, nadat we na een bezoek aan de huisarts een tube hydrocortisoncrĂȘme meekregen. Maar waar moest ik beginnen met smeren? Je kan een kind van 4 toch moeilijk helemaal insmeren met hormoonzalf?

Lees meer